söndag 15 april 2012

Ombord på Epic - Vår hytt!

Vårt stateroom/hytt är verkligen hur bra som helst! Och fint är det också :) Här kommer lite bilder på hur vi bor de närmsta dagarna.



Det är lite speciellt eftersom dusch och toalett är i ett eget rum och handfatet är här ute i det stora rummet. Rätt praktiskt faktiskt, men lite ovant. Handfatet är lätt att rulla in under och kranhandtaget är förlängt och lätt att komma åt.

Anpassad dusch med nedfällbar stol och många långa handtag.




På TV:n finns allt. Vi kan se på amerikansk TV, hyra filmer, shoppa från Taxfree, reservera platser på de olika evenemangen ombord, läsa om restaurangerna som finns, boka bord, se vårt saldo, alltså hur mycket vi handlat för, se vår kalender, vad vi har inbokat o.s.v.

Telefonen är väldigt tydlig med stor display där man kan nå all service lätt.

Utgången till vår balkong med ramp. Det är en ganska stor balkong med en solsäng och två solstolar med litet bord till. Ändå finns det gott om plats för Marcus att vara där.

Marcus på balkongen i Miamis hamn.

Den smarta garderoben. Lätt för Marcus att nå kläderna både de där nere och de där uppe. Ser ni stången som hänger ner? Det är ett handtag. Se nästa bild så får ni se hur det fungerar.

Taa da! Man bara drar ner det i Marcushöjd. Fiffigt.

Vi fick en present av rederiet när vi kom. Sånt är roligt och uppskattas!
Man har verkligen tänkt på allt när man designat det här rummet. När vi sticker in vårt nyckelkort utanför dörren öppnas dörren automatiskt och stängs efter en stund. Vi har en knapp på väggen bredvid TV:n där vi kan öppna dörren och låsa den från långt håll. Jättebra eftersom Marcus inte hinner fram till dörren så snabbt om det knackar. Jag tror helt enkelt inte att det kan bli så mycket bättre än det här. Det enda som alltid är ett problem är heltäckningsmattorna som är svåra att rulla på, men eftersom det är en brandsäkerhetsåtgärd kommer man aldrig ifrån det.

Lotta



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar