onsdag 15 februari 2012

Phuket Fantasea

 Phuket Fantasea är ett fantastiskt ställe att tillbringa en eftermiddag och kväll på. Området som är som en stor nöjespark är otroligt och man fachineras över de spektakulära miljöerna. På kvällen klockan 21 har de en stor show som handlar om Kamalas historia. Showen är indelad i nio olika delar som består av olika inslag som akrobatik, trolleri, dans och djurnummer med bland annat elefanter.

Man kan inte köpa biljett och bara gå i parken, utan man måste antingen köpa biljett till den stora showen eller till middagsbuffén som serveras i en stor stor förgylld byggnad, för att få komma in. Vi köpte hela paketet, men vi hade kunnat hoppa över maten och ätit någon annan stans istället. Showen var helt fantastisk och barnen var lyriska! Tyvärr var det fotoförbud så jag har inga bilder därifrån men det finns lite att se på nätet, youtube till exempel. En rolig sak vi gjorde var att fotografera oss i traditionella thaikläder vid olika kulisser. Jag och barnen blev påklädda och fick sedan posera i fina kläder och stora förgyllda kronor. Sedan fick vi några bilder i ett litet album och resten på CD. Ett roligt minne som barnen verkligen uppskattade!

Räkna med att det blir dyrt om ni bokar en kväll här, med thailändska mått. Säkert vill man ha något utöver det som ingår i priset, som en glass, en souvenir eller en fotoupplevelse som vi gjorde.
 Jag och barnen tyckte att det var helt fantastiskt! Det enda jag kan klaga lite på var maten som inte var så roli och den höga ljudvolymen på showen.

När det gäller handikappanpassningen så var den bra här. Det var ramper överallt och inga onödiga trappsteg. De hade handikapptoalett på restaurangen och speciella handikapplatser på showen. Phuket Fantasea med rullstol innebär alltså inga som helst problem!









Lotta & Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar