söndag 19 februari 2012

Phuket Zoo

Så var det dags för zoo. Det var ganska trevligt och lite exotiskt med annorlunda djur än hemma. Här finns ju inga älgar, vargar eller björnar, så här fick tigrar, ormar och elefanter ta över, Dock är det ganska smutsigt och litet för djuren i burarna. Det var inte dyrt och barn under fyra år gick in gratis.

Krokodil/alligatorhägnet. Här är några, men för en i rullstol är det svårt och se. Man måste gå ett par trappsteg upp till stängslet för att se.
Elefanterna var överlägsna och man hade satt upp tre shower. Elefanterna var en. De spelade fotboll, målade och gjorde diverse balanskonster. Parken är värt ett besök bara på grund av elefantshowen.

Krokodilshowen var också bra. Värdarna var överallt! Pussade de på nosen och stoppade in sitt eget huvud i deras mun! Totalt galna om ni frågar mig... Det var några trappsteg upp till läktaren. Det är inte optimalt för folk i rullstol men det funkar bra om man inte har för stora krav. Apshowen har jag inga bilder ifrån men den var också i ärlighetens namn tråkig.




Det fanns inga handikapptoaletter och allt var ganska trångt. Det förekom en del trappsteg och det är omöjligt för en elektrisk rullstol. Har man en manuell rullstol får man se till att ha en stark assistent med sig.

Marcus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar