måndag 12 mars 2012

Kamala Beach

Det är väl dax att jag skriver och utvärderar lite om vår egen strand också nu när vi varit här i över två månader. Kamala Beach är en fin strand men långt ifrån den mysigaste kanske. Det är mycket folk men inte överdrivet mycket och det är nära till restauranger och butiker om man vill ha något. Den stora nackdelen för oss är att det är väldigt svårt att ta sig dit. Det krävs att vi har med oss minst en stark karl om vi ska ner dit. Tyvärr ligger ju de mysigaste restaurangerna vid vattnet också så vi är helt beroende av andra om vi ska kunna äta där. Det är lite tråkigt.

Här är det första hindret som inte är helt hopplöst men jag klarar inte att dra över rullstolen där själv.

Här kommer då det stora hindret som vi absolut inte klarar själva.

På andra sidan är det lika många trappsteg ner igen och sedan är det sand. När man gått ca 100 meter i sanden kommer man till en betongväg som går efter hela stranden men det är kämpigt innan man tagit sig dit!

Det finns en annan väg till stranden också som vi först trodde skulle vara lättare. Det visade sig vara svårare eftersom det här hindret står mitt i vägen...

Bredvid hindret kan man gå ner men då är det bara sand. När det är högvatten som på bilden är det svårt att gå den här vägen men det är ett alternativ till bron om man vill till den här delen av stranden.




Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar