torsdag 24 mars 2016

St Kitts 2015

Här hade jag och tjejerna en av höjdpunkterna på resan. Vi hade en utflykt inbokad, bada med delfiner! Alla utom morfar och Marcus åkte på det och även vi vuxna tyckte att det var en upplevelse utöver det vanliga.
På St Kitts finns ett delfincenter som inte låg långt från hamnen. Vi åkte dit med buss och blev där indelade i grupper. Informationen om utflykten var lite vag så vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta. Vi trodde inte att vi skulle få simma med delfiner eftersom det stod så i informationen. Det fick vi inte heller, men vi fick vara i vattnet med dem vilket vi inte trodde att vi skulle få vara! Skillnaden mot att simma med delfiner var bara två aktiviteter så vi var mer än nöjda. Vi blev fotade och erbjudna att köpa fotona för en massa pengar såklart. Och inte kunde jag gå därifrån utan bildbevis till barnen så jag köpte bilderna och det är jag glad för.

Efter utflykten gick vi runt i butiker i hamnområdet, åt glass, tittade på en dansuppvisning på gatan och barnen fick hålla i små apor.











Glass! Det är så varmt och soligt ute så Zelda sitter helst inne.

Vi hade fått en granne vid piren när vi var borta. NCL Breakaway, lite större, lite finare, lite roligare.

Lotta




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar