lördag 18 augusti 2012

Vintern 2013 är räddad!

Det verkade länge som att det inte skulle bli någon långresa till vintern, men nu är det bokat och klart ändå! Det blir inte tre månader som sist men väl sex veckor. Det blir Kamala på Phuket den här gången också både pga skolan för barnen och för att vi längtar tillbaka dit. Man träffade ju människor där som man saknar och det ska bli härligt att uppleva samma platser en gång till.

Vi kommer att åka i slutet av januari och komma hem i mitten av mars. Det känns bra, man hinner städa undan julen och börja längta bort. Vi har hittat en fantastisk lägenhet som vi ska hyra, kontraktet är påskrivet och 10% betalt. Den ligger i ett nybyggt komplex som heter The Regent, en fyra på markplan alldeles bredvid poolen. Här kan ni se info om lägenheten och det finns även en länk här till ett youtube-klipp där man får se hur det ser ut! Lägenheten

Det är jag, Marcus, barnen och deras pappa som kommer att åka den här gången. Vi har ett sovrum över så vi uppmanar nu nära och kära att komma och hälsa på oss! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar